Rólunk

A pékség

A gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmeseként kizárólag friss, minőségi alapanyagokkal dolgozunk, szenvedéllyel, őszintén, kompromisszumok nélkül. Felelősségteljesen, egyszerűen készítjük termékeinket, a hagyományos kézi munkát ápolva, napról-napra frissen, ügyfeleink számára. Valljuk, hogy minőségi alapanyagból finom, mindenki számára gasztronómiai élvezetet nyújtó ételeket lehet készíteni, és büszkék vagyunk rá, hogy legtöbbször az első kóstolási élmény meggyőzi vásárlóinkat.

Alapanyagaink ellenőrzötten gluténmentesek, édesítésre gyümölcsöt, nyers bio akácmézet, organikus nádcukrot esetleg finnországi fa alapú nyírfacukrot használunk, fenntartható gazdálkodásokból. Tehéntej  helyett pedig cukormentes bio mandulatejet. Kenyérpalettánk biodinamikus, teljes kiőrlésű alaplisztekből készül, saját receptúránk alapján, kukorciakeményítő és tojás nélkül, olivaolajjal,  szeretettel.

Hitvallásunk

Hiszünk abban, hogy gluténérzékenység mellett is lehet gasztronómiai élményeket szerezni.

 

Küldetésünk

A legmagasabb minőségű alapanyagokból, megalkuvás nélkül készítjük termékeinket.

 

0
kenyér
0
desszert

A Serfőző sztori

A Serfőző Gluten Free Bakery története 2013-ben indult, amikor kiderült Serfőző Mártiról, a cég alapítójáról, hogy gluténérzékeny. Márti korábban bankárként dolgozott, de nem érezte jól magát abban élethelyzetében, amit a szervezete is jelzett számára. 

Miután megkapta a diagnózist, nekilátott felfedezni az akkoriban elérhető kínálatot és csalódottan tapasztalta, hogy a korábban megszokott ízeket még nyomokban sem adják vissza az akkor kapható gluténmentes kenyerek, péksütemények. 

Ez a csalódottság tettekre sarkalta, és nekilátott egy saját termékpaletta megalkotásának. Hosszú kísérletezés és termékfejlesztése után született meg az a receptúra, amire azt mondta: “Ez igazán finom, ezt mások is szeretni fogják.” 

Az azóta eltelt időben pedig több ezer eladott termék és sok száz vásárló igazolta azt, hogy megérte a kompromisszumok nélküli termékfejlesztés.