Büszkeségeink

Rólunk írták

Nőiváltó - Az őszinteség a legjobb út egy vállalkozásban

Gluténérzékenysége miatt keresett kenyér receptet, majd addig kisérletezett, amíg az ország egyik legjobb gluténmentes kenyerének receptjét találta fel. Serfőző Márta bankári karrrierjét adta fel, hogy megalapítsa a Serfőző Gluten Free Bakery-t. A nehézségek ellenére kitartott, s ma a Gresham Palotában lévő étterem is az ő termékeit kínálja a gluténmentes reggelire vágyó vendégeinek...

Foodyny - A bankárból lett pék nem éri be a középszerűvel

Serfőző Márta 2013-ban indította el saját vállalkozását. A Serfőző Glutenfree Bakeryben gluténmentes pékárukat és süteményeket készít, melyek – szemben a tömeggyártott termékekkel – igazi ízélményt és magas tápanyagtartalmat nyújtanak az ételallergiás fogyasztók számára. A pékség vezetőjével a gluténérzékenységéről, a piacon kapható méregdrága alapanyagokról és a termékfejlesztés hosszan tartó folyamatáról beszélgettünk....